Médiamegjelenések

  1. Stressz, tolerancia és optimizmus a Szervezeti klíma rovat következő számában. (Dunaferr Magazin 2016. júniusi szám) Az online változat itt érhető el.
  2. Önérvényesítés és/vagy együttműködés? címmel jelent meg a Dunaferr Magazin 2016. év májusi számában Szente Tünde írása, melynek elkészítésében részt vállaltam. Az online változat itt érhető el, a nyomtatott változatot itt olvashatja.  
  3. Az érzelmek kordában tartásáról és a szervezeti sikeresség összefüggéseiről készült cikkben szakértőként működtem közre a Dunaferr Magazin áprilisi számában. Az online változat itt érhető el, a nyomtatott változatot itt olvashatja.
  4. A szervezetpszichológia újabb kutatási irányvonalairól, jelenlegi kutatásaimról beszélgettünk Szente Tündével a Dunaferr Magazin legújabb számában (2016. március). Az online változat itt érhető el, a nyomtatott változatot itt olvashatja.  
  5. Az érzelmi intelligencia fogalmáról, fejlesztési lehetőségeiről beszélgettünk Úr Anitával a „Lelkizóna, pozitív pszichológia - szubjektíven" blog egyik szerzőjével. Az interjú itt olvasható.
  6. Az érzelmi intelligenciáról, a konfliktuskezelésről és a boldogságról beszélgetett velem Szente Tünde. Az interjú a Dunaújvárosi Hírlapban jelent meg 2016. február 6-án. Az online változat itt érhető el, a nyomtatott változatot itt olvashatja
  7. Az érzelmi intelligencia szervezetekben betöltött szerepéről kérdezett Kovács Anita a Lánchíd Rádió Kalauz (2015. július 31.) című műsorának vezetője. Az interjú a 14. percnél kezdődik, itt hallgatható meg. 
  8. Érzelmi intelligencia a szervezetben és a képzésben c. könyvem országos könyvbemutatója alkalmából készített velem interjút Pálinkás István. Az interjú itt olvasható. (Dunaújváros Közéleti Hetilap, 2014. november 07.)
  9. Ábry Zoltánnal (Koktél Magazin) és Szabó Gáborral (Sky.fm) beszélgettem az érzelmi intelligencia jelentőségéről, fejlesztési irányvonalairól. (Sky.fm, 2014. szeptember 25. 20:00)
  10. A Heves megyei Koktél magazin a vezetők érzelmi intelligenciájáról kérdezett. Az interjú itt olvasható. (2014. szeptember)
  11. Az Európai Ifjúság Portálon jelent meg azaz interjú, melyben az érzelmi intelligencia tartalmáról, fejlesztési lehetőségeiről, valamint az európai és hazai viszonyokról kérdeztek. Kulcs önmagunkhoz: a cikk itt olvasható. (2014. július 01.)
  12. Az érzelmi intelligencia a szervezetben és a képzésben c. könyv megjelenéséről Bérczessy András a Szent István Rádió főszerkesztője beszélgetett a Szerzővel. Az interjú a Magyar Katolikus Rádióban is hallható volt. (2014.június 04.)

   -